Copenhagen str F20 128 (1)
uz svaki look

zaboravite na štikle -nose se tenisice

Tekst: nikolina krznar

fotografije: IMAXtree

Jedini su komad obuće koji možete nositi baš uz svaki styling – donosimo vam inspiraciju kako omiljene štikle i čizme zamijeniti za novi model – tenisica

Iako su se godinama tenisice izbjegavale u širokom luku kada se radilo o imalo elegantnijim kombinacijama, osobito oni više sportski modeli, danas su itekako poželjne, a neke od njih možemo zamisliti čak i u glam izdanjima.

Kada tražimo inspiraciju u street style izdanjima s ulica modnih prijestolnica, nije uopće teško pronaći lookove u kojima tenisice imaju glavnu riječ. Nose se u kombinaciji s elegantnim odijelom, lepršavom haljinom ili, pak, u glam izdanjima s komadima koji mogu biti idealan odabir i za večernje izlaske. Iako se nekada s neodobravanjem gledalo na kombinaciju tenisica i bilo kojeg imalo elegantnijeg odjevnog komada, to već nekoliko sezona nije nikakav problem pa je i sve manje onih koje takve „spojeve” ne razumiju. Pri tome, ne morate birati one jednostavne, neupadljive modele tenisica jer su nas robusni modeli pripremili na to da oni vode glavnu riječ u looku.

Copenhagen str S22 168 (1)
Tenisice se mogu i "skrivati" ispod dugačkih i širokih hlača
Copenhagen str F20 154 (1)
Kombinacija sportskih čarapa i tajica s elegantnim sakoom i torbom odlično zaokružuje look s tenisicama

Ako se želite maknuti iz „sigurne zone” birajte modele koji „vrište” bojom i koji će biti u skladu sa sezonom koja je pred nama kada nas sve asocira na buđenje. Probudite u sebi modnog kreativca s odabirom žutih, puderastih ili pak modela koji kroz detalje donose razigranost svakom outfitu. Ipak, ako vam još uvijek kombiniranje tenisica s haljinama i odijelima nije najdraža opcija, ostanite vjerni klasičnijim modelima – osobito onim jednobojnim koji će se lako stopiti s različitim outfitima i neće biti u fokusu bez obzira na to kakvi look odabrali. Tu su, naravno, već godinama favorit bijeli modeli koji donose svježinu svakoj modnoj kombinaciji, a možemo ih zamisliti i u onim glamuroznijim lookovima u kojima su svilena suknja i košulja glavni komadi.

Donosimo vam inspiraciju s ulica modnih metropola i predlažemo kako omiljene štikle i čizme zamijeniti s novim omiljenim modelom tenisica.

gg-ecco